Politika zasebnosti

Primarius curando instructio d.o.o. (v nadaljevanju Primarius) je lastnik in upravljalec platforme in vsebin na internetnem naslovu krizaj.primarius.si. Zavzema se za strogo varovanje zasebnosti obiskovalcev svojih spletnih strani in naročnikov in za ohranitev zasebnosti na najvišji ravni. Primarius ne prodaja ali deli na kakršen koli način osebne podatke naročnikov ali obiskovalcev Primariusovih spletnih strani.

PODATKI NAROČNIKOV

Primarius nikoli samodejno ne zbira vaših osebnih podatkov, kot so vaše ime, vaš domači ali elektronski naslov. Ti podatki se lahko zbirajo le v primeru, če jih prostovoljno objavite kot del komunikacije z vašo Kliniko. Primarius vsakega uporabnika vodi pod anonimo kodo, ki jo je prejel od Klinike, ki je naročnik storitve.

PODATKI O UPORABI

To so podatki, ki neposredno ne razkrivajo vaših osebnih podatkov (“Podatki o uporabi”). Primeri vključujejo podatke o tem, katere Primariusove spletne strani so uporabniki obiskali, podatke o vrsti brskalnika, vrsti operacijskega sistema itd. Podatke o IP naslovih obiskovalcev ali naročnikov Primarius ne zbira.

UPORABA PODATKOV O UPORABI

Vaši podatki o uporabi se lahko razkrijejo interno, znotraj Primariusa, Klinike, katere stranka je uporabnik, kot tudi tretjim osebam. Primarius lahko na primer razkrije podatke o uporabi z namenom boljšega razumevanja, katere dele spletnih strani uporabniki obiskujejo, za izboljšanje vsebine spletne strani in za trženje, oglaševanje ali raziskovalne namene.

PIŠKOTKI

Primariusova spletna stran lahko postavi besedilno datoteko z imenom”piškotek” med datoteke brskalnika na vašem računalniku z namenom normalnega delovanja internetne platforme. Piškotki se uporabljajo, da lahko zagotovimo vam prilagojene podatke na spletni strani. Piškotek sam ne vsebuje informacij o naročnikih. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da vas obvesti, ko prejmete piškotek. Tako se lahko sami odločite, ali boste piškotke sprejeli. Za delovanje platforme je nujno imeti omogečeno uporabo piškotkov.

DATUM ZAČETKA VELJAVNOSTI

Ta politika zasebnosti je stopila v veljavo 1.5.2017 in bo ostala v veljavi, razen, če se spremeni. Primarius lahko pravila politike zasebnosti spremeni, spremembe pa začnejo veljati takoj po objavi spremenjenega pravilnika zasebnosti na spletnih straneh.